Otvorene su prijave za ŠPICA radionicu Filmske RUNDE.

ŠPICA radionica je praktična trodnevna radionica namenjena svima koji žele da nauče osnovna filmska izražajna sredstva u teoriji i praksi.

Voditelj radionice je profesionalni montažer, snimatelj i filmski autor, Antun Balog, a rezultat radionice koristiće se kao službena najavna špica 6. Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, koja će se održati 15. i 16. oktobra 2021. u Osijeku.

Radionica je besplatna i za nju nije potrebno predznanje. Namenjena je srednjoškolcima i studentima, a broj polaznika je ograničen. Radionica se održava od 24. do 26. septembra 2021. u Kulturnom centru Osijek, a svi zainteresirani mogu se prijaviti s kratkim motivacionim pismom i svojim kontaktom na filmskarunda@gmail.com najkasnije do 22. septembra 2021.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
0
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
0
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
0
Zanimljivo
korisno korisno
0
korisno
okej okej
0
okej
divno divno
0
divno
Predivno Predivno
0
Predivno
Super Super
0
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.