DOT nastavlja klupsku sezonu novom techno žurkom domaćih artista. Ove subote u DOT-u nastupaju trio Dino R, Fluid Zbodi i Paragon.

Dino dolazi sa crnogorskog primorja, a svoje prve underground korake započeo je u Holandiji, tokom studija, gde je imao priliku da poseti neke od najboljih klubova i festivala u Evropi i svetu.

Ovaj autentični i edgy zvuk prenosi na svoje setove, i približava ih domaćoj publici. Zajedno sa svojim prijateljem sa fakulteta osnovao je muzičku organizaciju DVRGNT, nakon čega je sledila i rezidentura u klubu Magistraat u Hagu. Učestvovao je i u dve organizacije iz Crne Gore, Empty Headed i Totalitare Underground. Suosnivač je i Kolektiv Base-a, muzičke i event organizacije iz Beograd. Njihova ideja rođena je u sada pokojnom BIGZ-u. Njegov zvuk karakterišu mračni i energični bitovi, obogaćeni suptilnim melodijama.

Drugi artist večeri biće Igor Zbodulja a.k.a Fluid Zbodi. Ozbiljnije bavljenje muzikom počinje pre 3 godine. Vrlo brzo je uspeo da se probije na beogradskoj klabing sceni, puštajući u klubovima kao što su Barutana, Half, DOT, 25th… Ove godine imao je debitantski nastup na Exit festivalu na Urban Bug Stagu. Član je organizacije Kolektiv Base od njenog osnivanja. Njegovi setovi sinonim su za fluidnost, jer često istražuje razne žanrove elektronske muzike. Eksperimentisanje sa zvukom ga je od minimala dovelo do techno-a, koji sada pušta.

Paragon je solo projekat Stefana Račića, kroz čije setove možete čuti fuziju techno-a, elektra i break beat-a. Svoju karijeru započeo je 2016. godine. Energičnim, a istovremeno i dreamy setovima, Paragon vešto uspeva da balansira između techno-a i house-a, jin i janga elektronske muzike. Za DJ pultom obišao je sve eminentne klubove u Srbiji, radeći sa svetskim imenima.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.