Budući da je Vlada Republike Srbije donela odluku o zabrani skupova u zatvorenim prostorima zbog koronavirusa predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ i koncert Perpetuum Jazzile se odlažu za maj.

Rasprodana predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 17.3.2020. u Sava Centru , radi novonastale situacije, se pomera na 11. maj u 20h takođe u Sava Centru

Koncert slovenačkog hora “PERPETUUM JAZZILE“ zakazan za 28.3.2020. u Sava Centru, radi novonastale situacije se pomera za 23. maj u 20h.

Ulaznice kupljene preko sistema TICKET.RS i na blagajni Sava Centra važe i za nove datume.

Ukoliko želite povraćaj novca to je moguće ostvariti na istim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene samo do 1.4.2020. Nakon tog datuma povraćaj sredstava više neće biti moguć, navodi se u saopštenju.


Foto: Aleksa Stamatovic


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
26
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
16
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
13
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
33
Predivno
Super Super
16
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.