Da li ste se uželeli Piknika u Beogradu? Ako jeste, onda imamo dobre vesti, piknik će biti održan 20. juna od 12 do 21h u parku ispred Muzeja savremene umetnosti Beograda.

Ovo je peta godina da pod sloganom „Odvedimo grad u prirodu” organizacija Kišobran organizuje letnja druženja u parkovima i muzejima Beograda. 

Kao dešavanje koje promoviše ekologiju i zaštitu životne sredine, fantastično podudaranje sa otvaranjem izložbe „Efekat pregleda” u MSUB koja se bavi raznorodnim ekološkim pitanjima otvorilo je mogućnost svim posetiocima Piknika da ovu izložbu posete sa 50 odsto popusta!

„Pored toga, pripremili smo vam divne programe, od standardne Joga seanse koju drži naša prijateljica Irena pa sve do Kristine iza 7 gora, koja kreira ture u prirodi za decu i odrasle, a na temu mitova, bajki, cikličnosti prirode. Pričaće nam koliko je važno da cenimo prirodu koja nas okružuje, kako su to radili naši preci i kako smo mi to sada malo zaboravili. 

Naši drugari Feloneezy i Phillie P biće zaduženi za muzičku podlogu, a Zaokret, Kabinet i Burger House za hranu i piće. Pored toga biće organizovani punktovi za reciklažu i odnošenje otpada, kako bismo park ostavili u prvobitnom stanju za sve ljude koji će poželeti posle nas da malo odmore na sveže pokošenoj travi”, poručuju iz Kišobrana,

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, ali obavezno ponesite ćebiće i kreme za sunčanje.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
11
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.