Šta se desilo nakon dramatičnog završetka prve sezone serije “Besa” saznaćemo u drugoj sezoni koja će početi s emitovanjem sledeće godine.

Snimanje novih epizoda već je počelo u Crnoj Gori, a nakon novogodišnjih praznika, ekipa se seli u Beograd. Planirano je snimanje i van granica regiona. Druga sezona će imati ukupno 10 epizoda.

Ova serija, hvaljena od kritičara, čak je proglašena za najbolju seriju po izboru stručnog žirija festivala FEDIS. Još jedan uspeh serije je to što je ovo jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk.

Kreatori druge sezone serije “Besa” su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov. Scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović.

Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj linije priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović.

Inače, serija je nastala prema originalnoj ideji Srđana Šapera.

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove.

Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.