Najveći pivsko-muzički festival u ovom delu Evrope – Belgrade Beer fest, i ovog leta će, od 18. do 22. avgusta na Ušću, ugostiti više od 60 izvođača. Prvi dan je rezervisan za legendarni sastav Bijelo dugme.

Ove godine novost je još jedna bina pod nazivom “Riff and Beer”.

Riff and Beer” stage

Pored glavne bine na kojoj nastupaju legendarni bendovi sa ovih prostora, na novoj Riff and Beer bini nastupiće mnoštvo bendova koji su zadužili srpsku rok muziku kao što su Bjesovi, Pero Defformero, Kristali, Deca loših muzičara, Vuča (ex Darkwood Dub), Love Hunters, Texas Flood, Six Pack i mnogi drugi.

Glavni program

Procedura ulaza

Uslov za ulazak na festival je posedovanje jedne od sledećih potvrda:

Potvrda o vakcinaciji, potvrda da je osoba preležala Kovid-19, negativan PCR test i negativan brzi antigenski test.

Festival je organizovao mogućnost testiranja u svim AQUALAB laboratorijama u Beogradu i širom Srbije i obezbedio povlašćenu cenu za brzi antigenski test od 490 dinara. Spisak laboratorija možete videti ovde: www.aqualab.rs 

Festival je dodatno obezbedio i punkt za testiranje u blizini održavanja festivala – na parkingu iza Tržnog centra Ušće, po takođe povlašćenoj ceni od 490 dinara.

Radno vreme punkta za testiranje je u sredu od 14 – 22 časa, a od četvrtka do nedelje od 10 do 20 časova.

Ulaz na festival je besplatan.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.