Bend Pocket Palma gostuje 27. avgusta, od 21h u bašti Kulturnog centra GRAD.

Anja Papa i Luka Vidović čine hrtvatski retrowave synth duo, koji su se sceni već predstavili kao darkpop duo – Side Project. Za razliku od Side Project-a, Anja i Luka sada donose novi, razigraniji zvuk, pun nostalgije, praćen tekstovima na maternjem jeziku.

Njihov prvi album, koji nosi naziv Pocket Palma se sastoji od 11 pesama sa istaknutim retrowave motivima – od zalaska sunca, neonskih svetala, do telefona na preklapanje i slomljenih srca.

Kao predgrupa Pocket Palmi nastupaće Xanadu (Uroš Maksimović), kantautor iz Beograda koji gleda da svojim pesmama širi pozitivne vibracije među slušaocima kombinujući humor sa đuskavim ritmovima elektro funka i hip-hopa.

Teme pesama mu čine urbana svakodnevnica, društveni odnosi i naravno ljubav. Nakon Pocket Palme će nastupati i kao DJ, gde će puštati domaći i strani disco, funk i razne druge internacionalne hitove iz svih dekada.

Cena karte je 600 rsd, karte se mogu kupiti u pretprodaji u Kulturnom centru GRAD (svaki dan do događaja od 17h do 23h), ili na samom ulasku pred koncert. 

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.