Doček u Novom Sadu, jedinstvena proslava dve Nove godine, sve je bliži. Kako bi što više ljudi bilo upoznato sa ovim događajem, aktivirana je i pokretna kulturna stanica „Karavan“, koja u “akciju” kreće sledeće nedelje.

Predstavljanje programa ovogodišnjeg Dočeka, uz druženje sa sugrađanima, sjajnu muziku i druga iznenađenja zadatak je “Karavana “u naredne tri nedelje.

Čija muzika, čiji ples?

Neki od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu i čije ulaznice će se prodavati u okviru „Karavana“ su:

Ruska filharmonija iz Irkutska sa solistima, Let 3 i Marijači bend „El Kombo“, Nolah Lajv, Lolobriđida, Elemental, Kralj Čačka, Ana Stanić i simfonijski orkestar „Grad“, Dado Topić & Tajm After Tajm, Goran Trajkoski, Dejan Petrović sa orkestrom, Svemirko, Letu štuke, Ljubičice, Kinga Glik, Alice in WonderBand:RikaTaka. 

Gde će biti “Karavan”?

Prva lokacija na kojoj će pokretna kulturna stanica „Karavan“ biti je Master centar u utorak, 24. decembra. Tamo će sugrađani moći da kupe ulaznice od 14 do 18 sati. 

Foto: Promo

Termini i lokacije za narednu sedmicu su sledeći: 

👉 25. decembar – Dunavski park – od 12 do 15 časova 

👉 27. decembar – Kej žrtava racije – od 19 do 21 sat

👉 28. decembar – Trg republike – od 16 do 19 sati 

👉 28. decembar – Hotel Vojvodina – od 19 do 22 sata 

👉 29. decembar – Trg slobode – od 15 do 17.30 časova 

👉 29. decembar – Poštanska ulica – od 18 do 21 sat 

U planu je da pokretna kulturna stanica „Karavan“ prodaje ulaznice sve do 12. januara, a lokacije među kojima će biti i Futog, Sremski Karlovci, Petrovaradin možete pronaći na sajtu Dočeka

Pročitajte još i: Jeste li spremni za Doček 7528. godine?

Podsećamo, svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana. Doček 7528. biće u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice po promotivnim cenama su u prodaji do 23. decembra.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.