Foto: Sale Jančević

U petak 29.novembra u Akademiji 28 održaće se Pozorišni mini maraton. Publika će imati priliku da vidi predstave “Otkačene” i “Povratak otkačenih”, a u pauzi će moći da sluša odabrane pesme koje će puštati DJ Niggor i da se druži sa akterima iz predstave.

“OTKAČENE”

“Otkačene” je prva urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl, po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Boris Milivojević i Monika Romić u predstavi “Otkacčene” / Foto: Vladimir Jević

Igraju:

Boris Milivojević, Monika Romić, Srna Lango, Slavica Ljujić, Danica Radulović, Jovana Mladenović.

Specijalni gost:  

Igor Lazić Niggor  i Jasmina Stijović, jutjuberka, kao i specijalni gost iz offa: Milorad Milinković

“POVRATAK OTKAČENIH”

Ova urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl nastala je kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice, a sve kroz uzbudljiv zaplet.

Povratak Otkačenih / Foto: Sale Jančević

“Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović. Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu. Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.  Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije… i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče.

Igraju:

Monika Romić, Boris Milivojević , Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić, Danica Radulović.

Specijalni gosti:

Tamara Paunović, Igor Lazić Niggor, Zorica Pajić Zorja, mlada nada naše muzičke scene i specijalni gost iznenađenja; narator iz offa: Milorad Milinković

Ulaznice možete kupiti online OVDE.

Foto: Sale Jančević


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
23
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
13
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
33
divno
Predivno Predivno
30
Predivno
Super Super
13
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.