U petak 29.novembra u Akademiji 28 održaće se Pozorišni mini maraton. Publika će imati priliku da vidi predstave “Otkačene” i “Povratak otkačenih”, a u pauzi će moći da sluša odabrane pesme koje će puštati DJ Niggor i da se druži sa akterima iz predstave.

“OTKAČENE”

“Otkačene” je prva urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl, po ugledu na strane TV serije, koja prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način što im nikako ne polazi za rukom i što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Boris Milivojević i Monika Romić u predstavi “Otkacčene” / Foto: Vladimir Jević

Igraju:

Boris Milivojević, Monika Romić, Srna Lango, Slavica Ljujić, Danica Radulović, Jovana Mladenović.

Specijalni gost:  

Igor Lazić Niggor  i Jasmina Stijović, jutjuberka, kao i specijalni gost iz offa: Milorad Milinković

“POVRATAK OTKAČENIH”

Ova urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl nastala je kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice, a sve kroz uzbudljiv zaplet.

Povratak Otkačenih / Foto: Sale Jančević

“Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović. Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu. Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.  Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije… i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče.

Igraju:

Monika Romić, Boris Milivojević , Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić, Danica Radulović.

Specijalni gosti:

Tamara Paunović, Igor Lazić Niggor, Zorica Pajić Zorja, mlada nada naše muzičke scene i specijalni gost iznenađenja; narator iz offa: Milorad Milinković

Ulaznice možete kupiti online OVDE.

Foto: Sale Jančević


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.