Datum održavanja predstave “Parče brodvejske noći” se nažalost odlaže zbog bolesti glumaca.

Novi termin biće naknadno poznat, a kupljene ulaznice važiće i za novi datum.

U ograničenim kapacitetima, za samo 500 posetilaca, predstava sa elementima mjuzikla „Parče brodvejske noći“ biće premijerno odigirana na Velikoj sceni Kombank dvorane 17. septembra u 20h. Ovo će biti prvi put da ovaj glumačko-muzički spektakl bude izveden u kultnom prostoru nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Pod „rediteljskom palicom“ čuvenog Radeta Vukotića i sa vrsnom glumačkom ekipom u sastavu Dragoljub Bajić, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević i Marko Marković , 17. septembarske večeri biće izvedena predstava koja će publici dočarati duh Brodveja, najpoznatijeg i najpopularnijeg komercijalnog pozorišta na svetu čine uz podršku baletske grupe Emotion teatra. Najveći hitovi brodvejskih predstava poput Čikaga, Mulen ruža, Fantoma iz opere, Kosa i još mnogi drugi kao i veliki svetski hitovi izvođeni po brodvejskim klubovima, garantuju publici jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.