Beogradski bend Superpaun objavio je svoj prvi singl „Na vrhu brega”.

Prema rečima benda pesma je ostvarenje sponatne priče pune sinhroniciteta, sudbinskih podudaranja i trenutaka koji se poklanjaju publici kroz pesmu.

„Pesma, koja je do tada postojala samo kao kostur, oživela je na putovanju, neočekivano, kada se refren sam javio u stihovima: ‘Daj mi ključeve od svega’. Iza upečatljivog refrena stoji vrlo konkretna scena u kojoj su članovi benda na zajedničkom druženju na vikendici gde ne mogu da pronađu potrebne ključeve. Ova životna situacija je sačuvana u tekstu, koji je objedinio njihovu prvu autorsku pesmu ljubavne tematike, koja u sebi prožima motive strasti, davanja i sebičnosti”, navode članovi benda.

Kao i mnogi bendovi beogradske scene i oni su svoje gnezdo našli u BIGZ-u, u muzičkom studiju Sova, Superpaun su Vanja Stojanović (bubanj), Petar Prica (bas gitara), Stevan Vinter (gitara/prateći vokal), Željko Dakić (gitara) i Vladimir Šulović (vokal). 

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.