Studio Centar svoj 15 rođendan proslaviće 25. maja od 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda, premijerom pozorišne predstave „The Wall“ koja je inspirisana istoimenim albumom grupe Pink Floyd.

Ovaj pozorišni događaj, u kojem učestvuje više od 20 polaznika Studio Centra najrazličitijih uzrasta, govori o nemogućnosti zdravog i slobodnog odrastanja u okruženju koje je postalo bolesno i robotizovano, usled globalne degradacije sistema vrednosti koji smo, ne tako davno, poznavali.

Odnosi roditelja i nastavnika prema deci, odrastanje uz nasilne i nemoralne sadržaje na medijima, kriminal, bolesti, novac, sebičluk i nedostatak osećaja empatije prema drugima, su samo neke od tema i pitanja, koja postavljamo kroz ovu predstavu.

Svako dete je jedinstveno po nekoj svojoj sposobnosti i želji da bude drugačiji, ali u vremenu opšte uniformisanosti (i estetske i mentalne), bivaju ograničeni i prinuđeni da budu kao i svi ostali.
Kako ostati svoj, a prilagoditi se vremenu u kojem živiš?

Koncept i režija: Nenad Radović
Asistent režije: Nemanja Stanković
Dizajn: Ana Stefanović

Ulaznice po ceni od 500 dinara prodaju se na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online putem portala www.tickets.rs

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.