Svetska premijera filma “Iza ničeg 2” režisera Gvozdena Bosića održana je u Velikoj sali Kultrunog centra Zrenjanina poslednjeg dana oktobra.

Bosić je na premijeri istakao da je nakon pilot projekta film rađen bez budžeta, a posebno se zahvalio montažeru Igoru Steviću.

Film “Iza ničeg 2” bi se po žanru mogao svrstati u krimi priče iako po svom sadržaju nadilazi taj segment i šalje svojevrsnu poruku o svetu kriminala.

Ovo je, inače, drugi deo Bosićevog prvenca, filma “Iza ničeg” i koji zapravo predstavlja, kako kaže autor, pilot verziju drugog dela.


Pročitajte još i:

Objavljen novi tizer za film “Iza ničeg 2” (VIDEO)

“Iza ničeg 2” – krimi priča kakvu do sada niste videli


Film je sniman na različitim lokacijama u Novom Sadu, Sutjesci, Futogu i Sečnju. Može se reći i da ima internacionalni karakter, kaže Bosić , jer su u njemu učestvovali i glumci iz Tajlanda i Rumunije.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.