Svetska premijera filma “Iza ničeg 2” režisera Gvozdena Bosića održana je u Velikoj sali Kultrunog centra Zrenjanina poslednjeg dana oktobra.

Bosić je na premijeri istakao da je nakon pilot projekta film rađen bez budžeta, a posebno se zahvalio montažeru Igoru Steviću.

Film “Iza ničeg 2” bi se po žanru mogao svrstati u krimi priče iako po svom sadržaju nadilazi taj segment i šalje svojevrsnu poruku o svetu kriminala.

Ovo je, inače, drugi deo Bosićevog prvenca, filma “Iza ničeg” i koji zapravo predstavlja, kako kaže autor, pilot verziju drugog dela.


Pročitajte još i:

Objavljen novi tizer za film “Iza ničeg 2” (VIDEO)

“Iza ničeg 2” – krimi priča kakvu do sada niste videli


Film je sniman na različitim lokacijama u Novom Sadu, Sutjesci, Futogu i Sečnju. Može se reći i da ima internacionalni karakter, kaže Bosić , jer su u njemu učestvovali i glumci iz Tajlanda i Rumunije.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
23
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
13
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
11
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
33
divno
Predivno Predivno
31
Predivno
Super Super
13
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.