Prvi GOČ EKO Fest i FOREST SENSATION žurka biće održani na ski stazi GOČ pored Vrnjačke Banje 25, 26. i 27. juna.

GOČ EKO Fest okupiće najeminentnije domaće umetnike iz sveta elektronske muzike, među kojima su Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Nemax, Peter Portman, Last 95, ConstantinV, Vladimir Aćić, Dea Tosh, Ana Petrov.

Recan fondacija i incijativa „Svaka limenka se računaˮ pružiće podršku eko strani festivala i sakupljanjem praznih limenki za reciklažu omogućiti svim posetiocima da budu odgovorni i daju svoj doprinos povećanju stope reciklaže aluminijuma i zaštiti životne sredine koja nas okružuje.

U saradnji sa inicijativom „Svaka limenka se računaˮ i Recan fondacijom pet čitalaca ima priliku da osvoji po dve ulaznice za sva tri festivalska dana. Odlučili smo da 3×2 karte osvoje prve tri osobe koje se jave na mejl of[email protected], dok ćemo preostale 2×2 podeliti na Instagramu. Srećno!

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
13
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.