Posetili smo jedinstveni, interaktivni selfi muzej u našem gradu i imali priliku da napravimo neverovatne fotografije! Ovaj muzej posetiocima svih uzrasta garantuje zabavu i nezaboravne uspomene, a pre svega fotke o kojima ste samo mogli da sanjate!

Napravljen po uzoru na velike svetske metropole u kojima slična mesta već odavno postoje, muzej selfija se u Beogradu nalazi na adresi Terazije 27a. (postoji još jedan u Jurija Gagarina 155 koji ne treba mešati sa ovim). Na ovom mestu možete napraviti selfi u mračnoj zatvorskoj ćeliji sa rešetkama, na dnu mora, u svemiru, fotografije sa optičkim varkama itd.

Foto: Marija Jovanović

Ono što izdvaja selfi muzej jeste koncept koji izlazi iz okvira tradicionalnog shvatanja muzeja u našoj kulturi. Kao i kod drugih postavki ovog tipa, prostor je sačinjen od niza soba uređenih tako da budu vizuelno privlačne, šarene i dobro osvetljene, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija.

Foto: Marija Jovanović

Ono što je zanimljivo jeste da je muzej “pet friendly” tako da i svog ljubimca možete povesti na ovo uzbudljivo putovanje.

Foto: Marija Jovanović

Pored ulaznice i napunjenog telefona, sve ostalo što vam treba jeste osmeh i mnogo pozitivne, kreativne energije!

Foto: Marija Jovanović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
30
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
21
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
16
Zanimljivo
korisno korisno
13
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
29
Super
Marija Jovanović
Po struci sam profesor srpskog jezika i književnosti. Volim putovanja, svoje prijatelje, kafu i dobru muziku, koja se obično uklapa sa dobrim vinom. Večiti sam optimista i uvek spremna za druženje i avanturu. Za sebe volim da kažem da sam veliki hedonista koji zna da uživa u malim stvarima.