Posetili smo jedinstveni, interaktivni selfi muzej u našem gradu i imali priliku da napravimo neverovatne fotografije! Ovaj muzej posetiocima svih uzrasta garantuje zabavu i nezaboravne uspomene, a pre svega fotke o kojima ste samo mogli da sanjate!

Napravljen po uzoru na velike svetske metropole u kojima slična mesta već odavno postoje, muzej selfija se u Beogradu nalazi na adresi Terazije 27a. (postoji još jedan u Jurija Gagarina 155 koji ne treba mešati sa ovim). Na ovom mestu možete napraviti selfi u mračnoj zatvorskoj ćeliji sa rešetkama, na dnu mora, u svemiru, fotografije sa optičkim varkama itd.

Foto: Marija Jovanović

Ono što izdvaja selfi muzej jeste koncept koji izlazi iz okvira tradicionalnog shvatanja muzeja u našoj kulturi. Kao i kod drugih postavki ovog tipa, prostor je sačinjen od niza soba uređenih tako da budu vizuelno privlačne, šarene i dobro osvetljene, te da služe kao set za snimanje atraktivnih fotografija.

Foto: Marija Jovanović

Ono što je zanimljivo jeste da je muzej “pet friendly” tako da i svog ljubimca možete povesti na ovo uzbudljivo putovanje.

Foto: Marija Jovanović

Pored ulaznice i napunjenog telefona, sve ostalo što vam treba jeste osmeh i mnogo pozitivne, kreativne energije!

Foto: Marija Jovanović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
15
Super
Marija Jovanović
Po struci sam profesor srpskog jezika i književnosti. Volim putovanja, svoje prijatelje, kafu i dobru muziku, koja se obično uklapa sa dobrim vinom. Večiti sam optimista i uvek spremna za druženje i avanturu. Za sebe volim da kažem da sam veliki hedonista koji zna da uživa u malim stvarima.