Ovogodišnje izdanje ReArt festivala Put u Lilliput biće održano bez obzira na okolnosti. Izložba će se odvijati na nekoliko skrivenih lokacija unutar grada Osijeka. Ovogodišnje izdanje vođeno je tematikom iz književnog dela Guliverova putovanja, koje će u Osijeku oživeti svet Liliputanaca.

Tim povodom pozivaju se svi umetnici i kreativci da svojom maštom uplove u svet minijatura i svojim radom obogate ovogodišnji umetnički program u sklopu ReArt festivala od 19. do 21. juna 2020. godine.

ReArt festival već sedmu godinu za redom stvara i održava platformu za umetnost i stvaralaštvo i povezuje brojne umetnike i kreativce sa publikom grada Osijeka, ali i šire.

Kako učestvovati?

Na gore navedenu temu naslikati, nacrtati, kolažirati ili iskoristiti tehniku koja je vama najdraža i rad prilagoditi dimenzijama minijatura (15×15 cm)!

Rad je moguće poslati na dva načina:

  1. Poslati ga u originalnom obliku na adresu Žrtava domovinskoga rata 74a, 31326 Darda (na ime Slađana Zubić).
  2.  Po izradi fotografirati rad i poslati kvalitetnu fotografiju elektroničkim putem na e-adresu [email protected] !

Pravo učešća na konkursu imaju svi umetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji i inostranstvu, ali i svi kreativci koji svoje slobodno vreme ispunjavaju u kreativnom stvaranju.          

Rok za prijavu na  ReArt festival ”Put u Lilliput” je do 10. juna 2020.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
26
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
16
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
13
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
33
Predivno
Super Super
16
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.