Ovogodišnje izdanje ReArt festivala Put u Lilliput biće održano bez obzira na okolnosti. Izložba će se odvijati na nekoliko skrivenih lokacija unutar grada Osijeka. Ovogodišnje izdanje vođeno je tematikom iz književnog dela Guliverova putovanja, koje će u Osijeku oživeti svet Liliputanaca.

Tim povodom pozivaju se svi umetnici i kreativci da svojom maštom uplove u svet minijatura i svojim radom obogate ovogodišnji umetnički program u sklopu ReArt festivala od 19. do 21. juna 2020. godine.

ReArt festival već sedmu godinu za redom stvara i održava platformu za umetnost i stvaralaštvo i povezuje brojne umetnike i kreativce sa publikom grada Osijeka, ali i šire.

Kako učestvovati?

Na gore navedenu temu naslikati, nacrtati, kolažirati ili iskoristiti tehniku koja je vama najdraža i rad prilagoditi dimenzijama minijatura (15×15 cm)!

Rad je moguće poslati na dva načina:

  1. Poslati ga u originalnom obliku na adresu Žrtava domovinskoga rata 74a, 31326 Darda (na ime Slađana Zubić).
  2.  Po izradi fotografirati rad i poslati kvalitetnu fotografiju elektroničkim putem na e-adresu [email protected] !

Pravo učešća na konkursu imaju svi umetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji i inostranstvu, ali i svi kreativci koji svoje slobodno vreme ispunjavaju u kreativnom stvaranju.          

Rok za prijavu na  ReArt festival ”Put u Lilliput” je do 10. juna 2020.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.