Regionalno udruženje nezavisnih diskografa RUNDA i Spotify organizuju radionicu “Spotify Masterclass for RUNDA” u ponedeljak, 27. jula u 15 časova.

Ovaj streaming servis će se tako, putem radionice, približiti profesionalcima iz industrije. Namenjena je izdavačima, menadžerima, autorima i izvođačima.

Vodiće je Jennifer Masset (Global Head of Independent Label Support Spotifyja).

”Pozivamo sve naše članove, da se pridruže radionici, a uz veliki broj članova RUNDE iz Srbije, Slovenije i Hrvatske posebno pozivamo kolege izdavače sa drugih teritorija regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije iCrne Gore, da iskoriste ovu priliku i učestvuju na radionici, i da se uključe i učlane u RUNDU, kako bi zajedno sa nama nastavili rad na uspostavljanju što kvalitetnijeg i što jačeg regionalnog muzičkog tržišta”, navodi Dario Draštata, predsednik RUNDE.

Radonica je inače, isključivo za članove RUNDE, kao i izdavače, menadžere, autore i izvođače iz regiona.

Prijavljuje se putem OVOG LINKA.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.