Regionalno udruženje nezavisnih diskografa RUNDA i Spotify organizuju radionicu “Spotify Masterclass for RUNDA” u ponedeljak, 27. jula u 15 časova.

Ovaj streaming servis će se tako, putem radionice, približiti profesionalcima iz industrije. Namenjena je izdavačima, menadžerima, autorima i izvođačima.

Vodiće je Jennifer Masset (Global Head of Independent Label Support Spotifyja).

”Pozivamo sve naše članove, da se pridruže radionici, a uz veliki broj članova RUNDE iz Srbije, Slovenije i Hrvatske posebno pozivamo kolege izdavače sa drugih teritorija regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije iCrne Gore, da iskoriste ovu priliku i učestvuju na radionici, i da se uključe i učlane u RUNDU, kako bi zajedno sa nama nastavili rad na uspostavljanju što kvalitetnijeg i što jačeg regionalnog muzičkog tržišta”, navodi Dario Draštata, predsednik RUNDE.

Radonica je inače, isključivo za članove RUNDE, kao i izdavače, menadžere, autore i izvođače iz regiona.

Prijavljuje se putem OVOG LINKA.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
30
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
26
Zanimljivo
korisno korisno
23
korisno
okej okej
20
okej
divno divno
16
divno
Predivno Predivno
13
Predivno
Super Super
30
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.