RAMPA, skraćeno od Radioaktivna melodija Pančeva mladi je pančevački bend koji je upravo objavio svoj debi album pod nazivom „Ovaj grad“, za izdavačku kuću Kontra. 

Povodom objavljivanja prvog albuma “Ovaj grad” RAMPA će 11.05. u subotu od 21h održati koncert u pančevačkom klubu 3×2. Ulaz će biti slobodan!

Album sadrži 8 pesama, snimanih proteklih godinu dana i sadrži različite stilove i žanrove, a album je posvećen Pančevu.

Foto: RAMPA/promo

Bend je do sada objavio 4 spota („Sam“, „Posebna“, „Ne zaboravljam“,  „Život je lep“) a imao je oko 45 nastupa širom zemlje. Rampa je upravo odabrana u konkursu Exit festivala za mlade zvezde koje će se takmičiti za nastup na ovom festivalu. 

Producent albuma je Stefan Rodić u čijem studiju „Revenge“  je snimljen ceo album. Omot za album, kao i 4 spota do sada je snimio radio Luka Ivanović. 

Album možete slušati na svim aktuelnim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Bandcamp) i to putem sledećeg linka: https://fanlink.to/rampa

Foto: Aleksandar Stojković


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
1
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
8
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
7
Zanimljivo
korisno korisno
6
korisno
okej okej
5
okej
divno divno
4
divno
Predivno Predivno
3
Predivno
Super Super
8
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.