Službeni glasnik je raspisao konkurs za najbolju kratku priču za studente – VI PIŠITE, MI NAGRAĐUJEMO – Ostani kod kuće! Konkurs će trajati do 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskog prava.

Pravo učešća imaju svi studenti koji se školuju u Republici Srbiji, a priča sa kojom se konkuriše mora biti napisana na srpskom jeziku, obima do 10.000 karaktera, uz uslov da nije objavljivana do sada.

Prva tri nagrađena autora dobijaju Glasnikova izdanja u vrednosti od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara, a 15 najboljih priča biće objavljeno u knjizi u izdanju Glasnika.

Učesnici svoje radove mogu dostaviti u elektronskoj formi na e-mail: [email protected] uz ime i prezime, adresu i broj telefona i skeniran važeći indeks na uvid.

Rezultat konkursa biće objavljen 1. juna 2020. godine.

Svi zainteresovani za učešće, više detalja koji se odnose na uslove konkursa mogu pronaći OVDE, kao i na Glasnikovom zvaničnom veb sajtu (www.slglasnik.com).

Foto: Pixabay


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
12
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.