Foto: Pixabay

Službeni glasnik je raspisao konkurs za najbolju kratku priču za studente – VI PIŠITE, MI NAGRAĐUJEMO – Ostani kod kuće! Konkurs će trajati do 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskog prava.

Pravo učešća imaju svi studenti koji se školuju u Republici Srbiji, a priča sa kojom se konkuriše mora biti napisana na srpskom jeziku, obima do 10.000 karaktera, uz uslov da nije objavljivana do sada.

Prva tri nagrađena autora dobijaju Glasnikova izdanja u vrednosti od 15.000, 10.000 i 5.000 dinara, a 15 najboljih priča biće objavljeno u knjizi u izdanju Glasnika.

Učesnici svoje radove mogu dostaviti u elektronskoj formi na e-mail: [email protected] uz ime i prezime, adresu i broj telefona i skeniran važeći indeks na uvid.

Rezultat konkursa biće objavljen 1. juna 2020. godine.

Svi zainteresovani za učešće, više detalja koji se odnose na uslove konkursa mogu pronaći OVDE, kao i na Glasnikovom zvaničnom veb sajtu (www.slglasnik.com).

Foto: Pixabay


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
30
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
26
Zanimljivo
korisno korisno
23
korisno
okej okej
20
okej
divno divno
16
divno
Predivno Predivno
13
Predivno
Super Super
33
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.