Ove jeseni, publika će imati priliku da gleda novu seriju – “Hotel Balkan”.

Recepcija je srce svakog hotela, a njena duša su – recepcioneri. Draga i Dragi, recepcioneri “Hotela Balkan”, baš kako i njihova imena sugerišu, osvojiće srca gledalaca ove serije, najavljuje nam ekipa serije.

Od ove jeseni publika će u ulogama recepcionera hotela “Balkan” gledati Natašu Ivančević i Boru Nenića.

Serija koja pomera granice

Pod krovom hotela preplitaće se generacijski jaz, tajne, intrige i gresi njegovih vlasnika, članova ugledne porodice Kuruzović.

“Sa Borom Nenićem prvi put sarađujem na sceni, ali, vjerujte da smo baš komentarisali kako se, nakon samo nekoliko mjeseci zajedničkog rada, oboje osjećamo kao da se poznajemo već godinama, ma decenijama. A Draga i Dragi, pa oni su jedno drugom i podrška i kritika, njihov odnos je kompleksan; od ljubavi do krajnje napetosti, njihovom budnom oku ne može promaći ništa u hotelu, a oni su i ti koji štite porodicu Kuruzović. Iskreno se nadam da će ta snaga njihove neraskidive veze dotaći i gledaoce”, govori Nataša Ivančević.

Naglašava da su energija i atmosfera na setu sjajne i da je ekipa profesionalna. Ističe da je “Hotel Balkan” projekat koji je pomerio granice kinematografije na ovim prostorima.

“S pravom ću reći da smo stvorili jedan potpuno novi žanr”, dodaje ona.

“Draga i Dragi postoje kroz druge, žive kroz druge! Oni su dve pole Jabuke, koja je znak ljubavi, poštovanja i uvažavanja! Da li će se te dve pole spojiti – e, to nećemo otkrivati?! U seriji se mnoge tajne otkrivaju, pa možda i ova… Nadam se da će gledaoci zavoleti Dragu i Dragog bar onoliko koliko ja volim i poštujem moju Dragu koleginicu – Natašu Ivančević!“, kaže Bora
Nenić
. Dodaje da ga je inspirisala njena profesionalnost, posvećenost, disciplina, pozitivna energija i uvek dobro raspoloženje.

Foto: Promo/ serija “Hotel Balkan”

Serija za sve uzraste

Za iskustvo rada sa ekipom “Bosonoga produkcije” kaže da tako nešto, u pozitivnom smislu, nije doživeo tokom 50 godina karijere. A za seriju “Hotel Balkan” je ubeđen da će gledaoci željno iščekivati svaku novu epizodu.

“Na ekranu treba da piše – Ovo je serija ZA SVE UZRASTE, bez onoga ‘nije preporučljivo za gledaoce mlađe od…’. Videćete istoriju jedne porodice u periodu od 90 godina, videćete galeriju likova, uglavnom domaće snage, kao i brojne zaplete, intrige, ljubavi…”, govori Nenić.

Ove jeseni, emitovanje telenove čiji je reditelj Saša Karanović, počinje na Superstar TV kanalu. Istovremeno u studiju “Bosonoga produkcije” kreće snimanje njene druge sezone.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.