Nakon letnjeg izdanja, u nedelju, 5. septembra od 17 do 23h, u okviru programa Booking u Kulturnom centru Grad, biće održan septembarski Gradski sajam knjiga koji će ponovo okupiti ljubitelje knjiga, čitaoce, izdavačke kuće i njihove pisce.

Biće predstavljena izdanja stare i nove književne produkcije koja se u KC Grad mogu nabaviti po specijalnim sajamskim sniženim cenama i popustima za sve posetioce, a Gradski sajam knjiga okupiće pisce i urednike domaćih izdavačkih kuća koji će u neformalnom druženju na štandovima potpisivati svoje knjige.

Sa nama su: LOM, PPM Enklava, Rende Izdavačka Kuća, Treći Trg & Srebrno drvo, Radni sto, Areté, ŠTRIK, Besna kobila, Makondo, DARMA BOOKS, Sumatra izdavaštvo, NoRules izdavaštvo, RED BOX knjige, IPC Media, Odiseja Izdavačka Kuća, FMK knjige, Ammonite Books…

Ulaz je besplatan.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.