Modni brend Shash predstaviće svoju novu kolekciju „Infusion 2020“, u subotu, 21. decembra 2019. godine u 19h u galeriji Fond Fashion House.

Iza brenda stoji srpska umetnica i koreografkinja Saša Šašić, koja živi i radi u Madridu

Shash je nastao kao spoj dveju ljubavi, prema modi i plesnoj umetnosti. Zbog toga Saša Shash ne doživljava toliko kao modni brend već više kao umetnički projekat.

Shash modeli ne prate modne trendove, oni su vanvremenski i večni, a svaki komad priča svoju priču i sposoban je da se prilagodi osobi koja ga nosi.

Kolekcija ima polazište u japanskoj filozofiji wabi sabi, odnosno slavi savršenstvo nesavršenosti. Kolekcija Infusion takođe ima i poseban umetnički pečat, budući da je beogradska vizuelna umetnica, Madlena Dašić, stvorila crteže koji se nalaze na komadima iz ove kolekcije. Tako su osnovnoj ideji dizajna, Saša i Madlena ubrizgale dozu umetničke «infuzije», čineći svaki odevni predmet jedinstvenim nosivim umetničkim delom u kom se može živeti i uživati.

“Do sada smo ponosno predstavili četiri kolekcije koje su osvojilie žene širom Evrope, a brojni časopisi (Vogue Spain, Elle.rs, Elle.hr, Buro Hrvatska i mnogi drugi) pratili su naš razvojni put i pisali o našim ostvarenjima u svetu mode”, navodi se u saopštenju.

Foto via Preventer


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
6
okej
divno divno
5
divno
Predivno Predivno
4
Predivno
Super Super
9
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.