Doček je pripremio i specijalan program za najmlađe 13. januara u Novom Sadu. Više o Dočeku.

Pesme iz bajki

Od podneva 13. januara, u Novosadskom otvorenom univerzitetu, najmlađa novosadska publika može da uživa u Svečanom koncertu za decu.

Učenice solo pevanja muzičke škole „Isidor Bajić“ i učenici Akademije zabave i umetnosti „O & M“ pevaće numere iz ekranizovanih verzija „Anastasije“, „Pepeljuge“, i drugih bajki. Na repertoaru su i popularne praznične pesme, kao što su „All I Want for Chirstmas is You“, ili muzičke teme iz čuvenog filma „Sam u kući“. 

Kolibri

U Kulturnom centru u Futogu, u 16 sati, nastupiće čuveni dečji hor Kolibri. Pod dirigentskom palicom Ljiljane Ranđelović, hor će izvesti najpoznatije pesme iz svog bogatog repertoara. Ulaz je slobodan.

Predstava “U cara Trojana kozije uši”

U kino sali Kulturnog centra Novog Sada u 19 sati biće izvedena predstava za decu „U cara Trojana kozije uši“ u izvedbi udruženja „Visoko C“ iz Novog Sada. Mališani će se upoznati sa jednom od najpoznatijih narodnih bajki i legendi koje su deo našeg kulturnog nasleđa. Cena ulaznice je 600 dinara, a predstava je namenjena deci starijoj od četiri godine.

Foto: Novi Sad 2021


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
7
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
6
Zanimljivo
korisno korisno
5
korisno
okej okej
4
okej
divno divno
3
divno
Predivno Predivno
2
Predivno
Super Super
7
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.