Spot za pesmu “Uvek ću te voleti” grupe Lira Vega premijerno će biti prikazan u utorak, 25. avgusta u 19h u Kulturnom centru GRAD.

Ova pesma otvara treći studijski album “Duhovi” (Lampshade Media / 2015).

Spot za pesmu sniman je u avgustu ove godine i deseti je video sa albuma “Duhov”. Sačinjen je od snimaka napravljenih na različitim lokacijama u regionu. Snimke korišćene u videu načinili su Vladimir Đorđević i Nikola Vrzić, koji ih je i izmontirao.

“Duhovi iz prošlosti”

Nakon premijernog prikazivanja spota, veče će se nastaviti projekcijom filma “Duhovi iz prošlosti”.

“Duhovi iz prošlosti” je audio-vizuelni zapis januarskog koncerta iz 2016. godine u KC Grad-u. Lira Vega je tada na originalan način promovisala svoj, tada novi album “Duhovi”.

Članovi grupe “Lira Vega” odlučili su da opasku organizatora da je “ovo dobra prilika da se pozovu i neki gosti” doslovno prevedu i da prepuste izvođenje kompletnog albuma odabranim gostima.

Svi pozvani su se odazvali i podelili svoj nesvakidašnji entuzijazam i energiju sa publikom, dajući pesmama sa albuma novu dimenziju.

U Duhovima iz prošlosti učestvovali su: Pavle Popov, Janja Lončar, Boško Mijušković, Dejan Stanisavljević, Sana Garić, Una Gašić, Ivan Skopulovič, Bojan Slačala, Romana Slačala, Dragan Knežević, Đorđe Branković, Aleksandra Kovačević, Dragan Novković, Vladislava Đorđević, Vladimir Pejković, Ilija Ludvig, Boris Mladenović, Miki Ristić, Dejan Vučetić, Manja Đorđević, Vladimir Đorđević, Pavle Stašić i Zoja Borovčanin.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.