Nakon objavljena četiri singla, novosadski bend BaYat je 25. decembra objavio debi album “So It Begins”.

Foto: BaYat

Album čini 8 pesama:

  1. Adrenaline
  2. A Prayer In Time
  3. Freakshow
  4. Lost
  5. So It Begins
  6. The Empty Skies
  7. Solitary Soldier
  8. Wasted Land

Album možete preslušati OVDE.

O bendu BaYaT

BaYaT ( M8, Lil’ Coly, Grey, Warden i Styx ) je novosadski alt rock bend. Ovi momci su počeli da sviraju zajedno još 2013. godine kao cover bend „GoodCompany“.

Frontmen grupe, Miloš Bajat, je odranije poznat srpskoj publici po učestvovanju u muzičkim takmičenjima „Prvi glas Srbije“ i „Iks Faktor“ i kao pevač grupe „Generacija 5“.

Svirali su pesme u kojima su uživali i uz koje su odrastali. Od klasičnih, kao što su: BadCompany,  Billy Idol, Whitesnake, Metallica, pa do SerjTankian, Stone Sour, Audioslave, System Of A Down, Linkin Park, Korn, LimpBizkit itd.

BaYaT je već primećen od strane radio stanica širom sveta, kao što su : Rock radio UK, Lonely Oak Radio (USA), RKC radio (Francuska), Wigwam radio (UK), BBS radio (USA). Slušaoci širom sveta su imali prilike da čuju njihove prethodne singlove :„So It Begins“,„Adrenaline“ i„Lost“. Rock Radio UK je odabrao„Adrenaline“ za jednu od najboljih pesama2018. godine, a „So It Begins“ za 2019. godinu.

Bez obzira na to gde nastupaju, BaYaT pravi atmosferu koju rok muzika zaslužuje.

Foto: Đorđe Ivanović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
2
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
9
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
8
Zanimljivo
korisno korisno
7
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
9
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.