TTT ne skidaju nogu sa papučice za gas. Jer, tek što su izvršili napad na naša čula pesmama “Šimpanza” (ne zaboravimo alternativnu verziju iste pesme pod nazivom “Javi se”) i „Ništa nije strašno“, a evo upravo slušamo (i gledamo) treću pesmu sa EP-ija “Ništa…”.

Spot je drugačiji od prethodna dva. Vraća nam sećanja na “Digitalno doba”. Na prvo slušanje shvatamo da reči pesme nemaju zadatak da nam objasne šta je to sreća. Ta uloga isključivo pripada muzici, jer je očigledno da su se TTT potrudili da nam taj osećaj sreće dočaraju produkcijom i davanjem većeg prostora ženskom vokalu koji pripada Ani Janković, a koja je učesnik u delima braće Mijušković još od samog početka zvanog “Turisti”. Ah da, u spotu se u dva navrata, pored teksta pesme vidi i reč karbonara. Da li to TTT žele da nam kažu- sreća je i u dobrom zalogaju. Ali, o tome drugu put. Sada uživajmo u sreći slušajući muziku TTT. Opušteno

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.