Straight Mickey and the Boyz nastupiće 17. septembra od 20h na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa je u skladu sa tim “Čovek koji ima obaveze”, album objavljen pre skoro dve godine, sada još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Straight Mickey and the Boyz usled pandemijskih okolnosti album nisu koncertno promovisali kako su planirali, ali nisu sedeli skrštenih ruku. Upravo su objavili novi spot za pesmu “Ponovo se budim”, singl sa aktuelnog albuma.

“Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje”, euforično ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Ulaznice za koncert simbolično nazvan “Artan, Miki i Nebojša” dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u Anti Shopu (Cetinjska 15, svakog dana od 13 do 21h).

 Foto: Milan Stošić


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.