Pevačica lilliewah, odnosno Tamara Milanović, objavila je novu pesmu „Liker“.

lilliewah (Tamara Milanović) je široj domaćoj publici poznata iz finala muzičkih takmičenja „Ja imam talenat”, i  “X faktor” . Nakon ovog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim će putem krenuti. Preselila se u Dohu, Katar gde je radila u agenciji za talente, kasnije na raznim projektima i događajima kao organizator, te se i oprobala i u svetu modeliga. Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Konačno, tokom leta iste godine, Tamara potpisuje ugovor za “Honey Money Gang” i tako otpočinje svoju muzičku karijeru u Srbiji.

Zvanično njena karijera započinje prvim samostalnim singlom „Indigo“ (feat. Struka), sledi „Imala“ pesma koju je producirao Meta i „Zbog tebe“  .

Najnovija pesma „Liker“ je nastala pre više od godinu dana. Doživela je nekoliko transformacija da bi producent Predrag Ristić Meta, na kraju, predložio Tamari Milanović – lilliewah da je otpeva. Pesma je prvo napisana u muškom narativu, mnogo pre nego je objavljena.

 „Od prvog trenutka sam pesmu doživela kao apsolutno svoju. U glavi sam odmah mogla da zamislim kadrove spota koje smo kasnije fantastično ekranizovali. Bit i melodija bude emociju koje, do tada, kao da nisam bila svesna,“ izjavila je lilliewah povodom objave singla.

Pesma govori o slatkoj osveti i požudi prekrivenoj velovima noći. Gibajuću trep, elektro, pop pesmu prati vrlo atraktivan spot ispunjen prelepim kadrovima grada. Spot je radila The Code Production ekipa, režija Fljorim Bejić, kamera i fotografije Renne Miskolci.

Foto: Renne Miskolci


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.