The Gentleman je objavio novi singl „You Always Came in Flowers”. Ova će se pesma naći na njegovom drugom studijskom albumu uz nedavno objavljenu „Hide & Seek”. 

Kantautor The Gentleman autor je muzike i teksta, a aranžman potpisuje Marin Hraščanec.

Način na koji The Gentleman prenosi svoj umetnički utisak na slušaoca je upravo magičan. Ništa u njegovoj muzici i tekstovima nije banalno i prožeto je dubokim muzičkim promišljanjem. Tako i u pesmi „You Always Came in Flowers” The Gentleman kod slušaoca nastoji probuditi elementarne ljudske vrednosti. On nas ovim singlom podseća na to čemu služi umetnost, a to je otkrivanje prave istinske lepote.

“Pjesmu sam napisao osobi koja je uvijek dolazila obučena u cvijeće kad su s njom dolazile neke loše vijesti. Obuhvaćeno je jedno dulje vremensko razdoblje u kojem sam prolazio kroz razne faze suočavanja s novim životnim situacijama, pa sve do potpunog pomirenja i mira. Ovu pjesmu posvećujem ljudima, ljubavima, odnosima, osmjesima, svom našem vremenu, onome koje je bilo zajedničko i možda više nije, ali ga čuvamo u sjećanju. I sve nam je to lijepo. i sretno i tužno. To je bogatstvo koje smo sposobni osjećati”, kaže The Gentleman.

Spot je snimio i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films), a u njemu se pojavljuje diplomirana plesačica Tea Žugec.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.