Bend po imenu Tingo nastupiće večeras, 7. oktobra u kultnom zemunskom Festu zajedno sa bendom DrvoTruo iz Kikinde. 

Električni kvintet neće preskočiti nijednu numeru sa debitantskog EP izdanja – na repertoaru su svi mlađi singlovi, kao i najnoviji singl “Jebiga” koji je zaživeo u digitalnom svetu, pa i friške pesme koje nikada nisu izvođene uživo nit su ih bližnji naši ikada čuli!

Tingo su: Isidor Gerić, Nikola Marković, Petar Pitarević,  Tadija Telesković i Lazar Arsović

DrvoTruo u nekoj vrsti odložene promocije predstavlja svoj prvi autorski album iz 2019. godine pod nazivom “Kakav bi ovo bio dan”, na kom su pomalo žanrovski izmešane pesme, pa tu ima alt-pop-rocka sa primesama bluesa i jazza. Pored toga, zemunska publika će ekskluzivno imati priliku da čuje live izvedbe novih pesama, singl “Svih ovih dana” i neke neobjavljene.

DrvoTruo su: Jovan Bajkin – vokal, gitara; Srđan Stojanović – violina, prateći vokal; Aleksandar Lipovan – gitare, prateći vokal; Vladimir Vukša – bas i Sale Banjac – bubnjevi. 

Ulaz je 300 dinara a broj telefona za rezervacije je 0637008150. 

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.