Tradicionalni “Momčilbal” zakazan je za 22. februar u 22h u klubu “Garaža”. “Vidi šta smo ti uradili od pesme, Bajaga” moto je i ovogodišnjeg Momčilbala.

Kada je grupa prijatelja simbolično okupljena oko imena KoBajagi pre tri godine organizovala prvi Momčilbal, nije ni slutila da započinje serijal najposećenijih gradskih žurki.

Momčilbal znači maskenbal Momčilu Bajagiću u čast. I svaki put se dešava oko Bajaginog rođendana. Svake godine se Beograđani oblače u Bajagine stihove i uvek na novom, većem mestu, jer sve više ljudi iz godine u godinu želi da prisustvuje jednom od najsimpatičnijih beogradskih dešavanja! 

Ovoga puta KoBajagi DJ tim odlučio se za klub “Garaža”, pre svega zbog kapaciteta, komfora i radnog vremena – do jutra! 

Foto: Marko Popović

“Išli smo po klubovima skoro svaki dan, tražili smo novo mesto gde je Momčilbal. Vožnja se završila u ‘Garaži’. Dole ispod Slavije, kad se šina savije – ne baš mala sala, ali dobar klub! Ne znamo koliko ima napona u voltima, ali znamo da nema komšija da se žale čak i da pesma nije takva da može da se otpeva. Pa ipak nemojte da vas emocija ponese, potpuno je nepotrebno da bacate ordenje tad u Savu. Bižuteriju na ruke i naravno – maske na glavu”, poručuju iz KoBajagi tima. 

Ulaz se naplaćuje simboličnih 200 dinara.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.