U organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića u utorak, 9. novembra, sa početkom u 20h, biće održana tribina “Stvaran svet oko mene: Sloboda govora ili kultura ćutanja”.

“U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene, znaj, tad je tek počelo.” Sloboda je bila jedan od glavnih motiva stvaralaštva Milana Mladenovića, a Zadužbina nastavlja da neguje vrednosti koje su odlikovale njegovu umetnost.

Konstruktivan razgovor na ovu temu upriličiće:
Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar;
Milena Minja Bogavac, dramaturškinja i pozorišna rediteljka;
Radmila Petrović, pesnikinja;
Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i ulični umetnik;
Antonela Riha, moderatorka.

Ulaz je slobodan i otvoren za sve koji žele da prisustvuju i aktivno učestvuju u razgovoru.

Za sve one koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na YouTube kanalu i društvenim mrežama Zadužbine Milana Mladenovića biće omogućen live stream.

Tribina se organizuje uz podršku EU u Srbiji, Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Grupe 484 i Fondacije Jelena Šantić.

Zvanični event je na sledećem linku:
https://www.facebook.com/events/640116074029779/acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Foto: Zadužbina Milana Mladenovića


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.