U organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića u utorak, 9. novembra, sa početkom u 20h, biće održana tribina “Stvaran svet oko mene: Sloboda govora ili kultura ćutanja”.

“U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene, znaj, tad je tek počelo.” Sloboda je bila jedan od glavnih motiva stvaralaštva Milana Mladenovića, a Zadužbina nastavlja da neguje vrednosti koje su odlikovale njegovu umetnost.

Konstruktivan razgovor na ovu temu upriličiće:
Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar;
Milena Minja Bogavac, dramaturškinja i pozorišna rediteljka;
Radmila Petrović, pesnikinja;
Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i ulični umetnik;
Antonela Riha, moderatorka.

Ulaz je slobodan i otvoren za sve koji žele da prisustvuju i aktivno učestvuju u razgovoru.

Za sve one koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na YouTube kanalu i društvenim mrežama Zadužbine Milana Mladenovića biće omogućen live stream.

Tribina se organizuje uz podršku EU u Srbiji, Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Grupe 484 i Fondacije Jelena Šantić.

Zvanični event je na sledećem linku:
https://www.facebook.com/events/640116074029779/acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Foto: Zadužbina Milana Mladenovića


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
10
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
33
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
30
Zanimljivo
korisno korisno
26
korisno
okej okej
23
okej
divno divno
20
divno
Predivno Predivno
16
Predivno
Super Super
33
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.