Nije prošlo ni mesec dana od objavljivanja spota za pesmu „Šimpanza“, a Turbo Trans Turisti imaju novi spot.

Ovog puta u pitanju je spot za pesmu „Ništa Nije Strašno”, još jedan u nizu koji je urađen u stilu Turbo Trans Turista jer je sniman kineskim telefonom! Animaciju potpisuje stari saborac Vladan ‘Điri’ Vasiljević, a novu mladu snagu predstavlja Aca Petković (Azza i Kapale) koji se u spotu pojavljuje u ulozi saskofoniste.

O čemu ovog puta pevaju Turbo Trans Turisti?

Dok na ulicama vlada prividni mir, neispavani fejsbuk-ratnici šire svoje buntovne misli o stvarima, o kojima nemaju mišljenje. Zato TTT poručuju, u vremenu pohlepe i egoizma samo su  odbrana porodice, smernost i smirenost, skromnost i dostojanstvo, autentični i delotvorni bunt!

Novom numerom Turbo Trans Turisti najavljuju novi EP „Ništa…”, ali u skladu sa buntovnom porukom koju šalju – mole svoju publiku za strpljenje i umerenost i poručuju da ništa nije dovoljno strašno da bi prestali da verujete u sebe i u svoju budućnost, a što se muzike tiče TTT kažu – ima još.


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.