U maju ljubitelje radionica očekuje kreativno veče na Dorćolu sa Alice in WonderBand!

Radionica “Telo kao instrument” za odrasle će se održati 17. maja u Beogradu u Dorćolskom narodnom pozorištu od 18.30 do 20 h. Nakon toga sledi nastavak programa, koncert “Rikataka, novi balkanski ritam”, od 20.30 h. Više informacija na linku “U ritmu sa Alice in WonderBand”.

Alice in WonderBand nastupaju u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 22. maja u 21. 30 h sa komičnim mjuziklom “Kiss”. Predstavu koja je oduševila gledaoce u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, izvođenu širom regiona, nagrađenu na značajnim pozorišnim festivalima, imaće prilike da vide i posetioci 62. Majskih igara u Bečeju, gde će biti odigrana 24. maja u čast nagrađenih. Deo predstave će moći da se pogleda 23. maja u 18 h u Bulevar Books u Novom Sadu u okviru “Festivala poezije mladih” u ogranizaciji kompanije Bomar.

https://www.youtube.com/watch?v=X-kqXNGlt8s

21. maja u će biti prikazana emisija “Balkanske metropole: Beograd” produkcijske kuće Mica film iz Berlina na TV Arte. Pogledajte prilog o radionici “Telo kao instrument” u Beogradu na “Kolarcu”.

Alice in WonderBand su gostovali u uskršnjem izdanju emisije “Prelo u našem sokaku” TV Happy. Pogledajte crnogorsku pesmu “Mlada Jela” u muzičkom aranžmanu Alice in WonderBand i režiji Višnje Obradović na 1 h i 54 minut emisije. Uskoro audio verzija muzičke numere potekla iz saradnje sa MrV production!

Foto: Igor Stević


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.