Obaveštavamo Vas da film “Laka devojka” (Une Fille Facile/An Easy Girl) rediteljke Rebeke Zlotovski neće biti prikazan u okviru ovogodišnjeg programa Festivala francuskog filma. Razlog radi kog se film neće prikazati je vraćanje filma u proces finalne montaže.

Film je prikazan u Kanu u okviru programa “Directors Fortnight” i privukao je izuzetnu pažnju kritike i javnost, ali nažalost, rediteljka Rebeka Zlotovski odlučila je da film vrati u ponovni proces montaže.

Vraćanje filma nakon festivalskog prikazivanja nije novost i svedoci smo mnogih primera dorade nakon prikazivanja, a drastičan primer bio je film “Dipan” koji je nakon osvajanja Zlatne palme u Kanu 2015. godine vraćen u montažu, u cilju skraćivanja trajanja filma.

Kupljene karte važiće za projekciju filma koji je otovorio ovogodišnji Festival francuskog filma “Bez filtera,” koji će biti prikazan u terminu filma “Laka devojka,” 31. maja u 19:30h. 

U suprotnom, karte se mogu vratiti na blagajni ili zameniti za drugi film.

Foto: MCF


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Miljana Miletic
Miljana Miletić je glavna i odgovorna urednica Kulturnog kišobrana. Novinarka je po struci, time se i bavi, a u slobodno vreme piše pesme.