Tradicionalno Veče za dame nastavlja se i u 2021. godini. Ovogodišnja tradicija održava se uz najnoviju komediju “Dublerka” rediteljke Džejmi Babit u četvrtak, 21. januara u 19h.

Uz poštovanje svih epidemiološkim mera, kao i smanjen kapacitet sale, posetioci će moći da uživaju u komediji u kojoj ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje.

Između njih se razvija specifičan odnos kada kada Kendi shvati da može da koristi Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života.

Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće!

Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kome je oduvek sanjala.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
7
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
4
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
3
Zanimljivo
korisno korisno
2
korisno
okej okej
1
okej
divno divno
10
divno
Predivno Predivno
9
Predivno
Super Super
4
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.