Galerija Arte za kraj izuzetno uspešne godine, tradicionalno predstavlja novogodišnju izložbu, od 4. do 16. decembra u četiri izlagačka prostora u Beogradu (Andrićev venac 4, Andrićev venac 12, Kralja Milana 3 i Svetogorska 29).

Izložbu čine remek-dela  međuratne, posleratne i savremene jugoslovenske i srpske umetnosti: Save Šumanovića, Ivana Radovića, Milana Konjovića, Marka Čelebonovića, Peđe Milosavljevića, Petra Lubarde, Nedeljka Gvozdenovića, Ljubice Cuce Sokić, Igora Vasiljeva, Dada Đurića, Ljube Popovića, Petra Omčikusa, Vladimira Veličkovića, Radomira Damnjanovića Damnjana, Mire Brtke, Bore Iljovskog, Dušana Džamonje, Mrđana Bajića i drugih. 

 Ovo je XV aukcijska izložba kolekcije galerije ARTE, koja je ovom prilikom obogaćena reprezentativnim delima iz privatnih kolekcija. U četiri izlagačka prostora publika će biti u prilici da pogleda preko 200 umetničkih dela izuzetnih likovnih vrednosti.

Oni koji nisu u prilici da posete izložbu, fotografije i podatke o delima, kao i kataloge u elektronskoj formi mogu pogledati na sajtovima ARTE galerije: aukcije.arte.rs.artegalerija.rs. Sve potrebne informacije možete dobiti putem e-maila [email protected] ili na telefon +381 63 638 962.

Izložba traje do 16. decembra 2021. godine, kada se online aukcija završava. Svi zainteresovani mogu učestvovati u online aukciji putem registracije na portalu: aukcije.arte.rs.

Ulaz je slobodan, a radno vreme  Arte galerije je od 10 do 20 časova.

Foto: Vladimir Miloradović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
6
Predivno
Super Super
1
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.