U nastojanju da se kulturni život Beograda iole održi, Kulturni centar Grad je prošle nedelje pokrenuo serijal open-air druženja “50 Souls & A Dsicobowl” u letnjoj bašti uz muzičke selekcije domaćih DJ-eva i prijatelja KC Grada, a uz poštovanje svih preporučenih mera.

Ovog vikenda serijal je nastavljen sinoćnjim muzičkim izborom Zoje Borovčanin (Lira Vega). A večeras uživamo uz lounge & soulful selekciju Bojana Đorđevića koga znamo sa Disco Spice party serijala, a sada i sa radija RADIO D59B gde jednom mesečno ima emisiju.

Foto: KC Grad

U nedelju nas čeka stokholmsko-beogradski mix zvukova, uz Oki & Titi za DJ pultom.

Serijal programa u letnjoj bašti organizuje se petkom, subotom i nedeljom, za sada za 50 ljudi, od 19 do 22.30h, a preporučena donacija na ulazu kao podrška sceni je 200 rsd.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
5
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
2
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
1
Zanimljivo
korisno korisno
10
korisno
okej okej
9
okej
divno divno
8
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.