Okolnosti koje su zadesile čitavu planetu, stavile su 2020. godinu „na čekanje“, pa tako i umetnost. Ali ona je pronašla način da živi. Ljubitelji elektronske muzike i ove Nove godine moći će da uživaju u svojim omiljenim setovima najpopularnijih domaćih i stranih di džejeva, jer se Green Love festival seli u virtuelni svet.

„U vremenu kada je najbitnije zdravlje, i kada je dom najsigurnije mesto, morali smo pronaći alternativne načine za naš Green Love festival. Trenutno nismo u mogućnosti da Novu godinu provedemo svi zajedno, i zato smo odlučili da našoj publici poklonimo osam nastupa vrhunskih di džejeva, u decembru i januaru“, kažu organizatori Green Love festivala.

Green Love virtuelni maraton počeće u utorak, 15. decembra, kada će se za miks pultom naći mlada i talentovana Katalina, dok će naredni dan, 16. decembar biti rezervisan za di džeja koji već 17 vlada na domaćoj elektronskoj sceni, Miloša Vujovića.

U četvrtak, 17. decembra nastupiće grandiozni Vladimir Aćić, dok će u petak, 18. decembra, na virtuelnoj sceni Green Love festivala, zasijati Metodi Hristov.

Već 2. januara vrhunska energija nastavlja da pleni, jer tada nastupa već prepoznatljiva Sesha. Treći dan 2021. godine, obeležiće fenomenalni Lag, dobitnik nagrade „Ambasador“ za 2019, dok je 4. januar rezervisan za moćnu i talentovanu Leu Dobričić. Kraj Green Love maratona obeležiće nastup neponovljivog Jay Lumen-a.

Publika će svih osam nastupa moći da prati preko Fejsbuk stranice kao i Jutjub kanala Green Love festivala od 20 sati. Svi nastupi su besplatni.

Sve informacije, publika može pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici Green Love festivala, kao i na sajtu.

Foto: Green Love festival


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.