Brend Ruksag, koji godinama istražuje na polju visokokvalitetnih kožnih aksesoara, vraća se u 2021. godini sa novom kolekcijom pod nazivom Ruksag Edition 21.

Potpis brenda, koji je prepoznatljiv po svojim zanimljivim formama i vrlo upečatljivom vizuelnom pristupu i ovoga puta nam donosi nešto sasvim novo. Saradnja sa Filipom Koludrovićem, istaknutim mladim fotografom, već bogatog internacionalnog iskustva, na vizuelnom identitetu ove godine zaista to opravdava.

Foto: Filip Koludrović

Marko Ćerketa, dizajner i osnivač ovog brenda, neprestano istražuje nove forme i materijale, a da to radi izuzetno dobro, govori i činjenica da je poslednjih pet godina premijerno prikazivao sve kolekcije na pariskom Fashion Weeku. Zbog aktuelne situacije, nova kolekcija se prvi put premijerno prezentuje digitalno – na Ruksag sajtu.

Foto: Filip Koludrović

Kolekcija Ruksag Edition 21 rađena je u crnoj i beloj boji,  mahom od abrasivato kože, koju karakteriše vrlo elegantan izgled. Kolekcijom dominiraju aksesoari namenjeni bržem životnom stilu, praktične male torbe, različitih oblika, za različite prilike. Svaki komad ima pažljivo osmišljene detalje, koji upotpunjuju filiozofiju Brenda Ruksag.

“U definiciji Brenda Ruksag je, pre svega, kvalitet ručnog rada. To su kožni komadi koji treba da traju i s godinama dobijaju na šarmu.  Stoga mi je jako važno da odaberem kvalitetne materijale, ali i da konstantno istražujem nove forme”, kaže Marko Ćerketa.

Kampanja za poslednju kolekciju snimana je u Beogradu, a kreativni tim čine kreativni direktor, Marko Ćerketa, fotograf,Filip Koludrović, stilistkinja Ivona Yvon. Modeli su: Marina Krtinić i Vučina Džankić.

Foto: Filip Koludrović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.