Jana Vuković, elektro-pop kantautorka iz Beograda, izdala je svoj treći singl pod nazivom “Vrati mi vreme”.

Singl “Vrati mi vreme” deo je EP izdanja “Krila od papira” koji će se naći na svim streaming servisima u petak 21. avgusta.

Kako su sve pesme na predstojećem debi izdanju povezane, “Vrati mi vreme” je nastavak singla “Slaži” i prati tematiku neuzvraćene ljubavi.

Na spotu je radio veliki broj mladih ljudi sa Fakulteta dramskih umetnosti sa kojima je Jana realizovala svoj prvi spot.

Režiju su radili Milica Cimi Drinić, koja je ujedno i direktor fotografije i Andrija Ilić Prša. Za produkciju je bila zadužena Anđela Zebić, scenografiju Iva Ilić, kostim Lara Popović i šminku Nataša Rajaković.

U glavnim ulogama našle su se Maša Đorđević, Srna Đenadić, Mina Sovtić i Zorana Gogić.

O Jani

Svoju prvu autorsku pesmu i spot Jana je izdala 2018. godine u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti na kome je diplomirala na smeru Snimanje i dizajn zvuka. Nakon osnovnih studija nastavlja da se usavršava u Holandiji na master studijama i smeru Music Design. Tamo je snimila i producirala svoje prvo EP izdanje “Krila od papira”.

Svi tekstovi pesama koje se nalaze na EP izdanju su priče iz njenog života i njen glavni izvor inspiracije su odnosi sa ljudima koji je okružuju pa ovo izdanje predstavlja neku vrstu Janinog dnevnika.

Od septembra 2020. godine počeće da radi na svom debi album u Holandiji.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
6
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
3
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
2
Zanimljivo
korisno korisno
1
korisno
okej okej
10
okej
divno divno
9
divno
Predivno Predivno
8
Predivno
Super Super
3
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.