Jedna od najlepših vinsko-muzičkih manifestacija – Wine Garden, po drugi put je održana u prelepom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“. Četiri različite muzičke zone, bogat izbor vina, sireva i ručno izrađenih slatkiša samo su delić onoga u čemu su posetioci mogli da uživaju u vikendu koji je za nama.

Zbog nemogućnosti održavanja velikih koncerata, Botanička bašta, koja se prostire na preko pet hektara površine, bila je podeljena u četiri muzičke zone, u kojima su se u subotu i nedelju od 13 do 19h održavali akustični koncerti koji su upotpunili uživanje u prirodi i vinu.

Foto: Facebook

Neki od izvođača bili su: bend Hot Club of Belgrade, koji svira džez obrade popularnih pesama i gipsy-swing muziku, gudački kvartet Crystal Strings, gudački trio A Corda, a na jednom od travnjaka nastupali su i ulični svirači i plesači.

Posetiocima je bio ponuđen i bogat izbor vina, sa više od 30 vinarija iz Srbije i inostranstva. Osim domaćih i vina iz Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, posetioci su bili u prilici da degustiraju i vina iz Italije, Španije, Nemačke i Francuske.

Foto: Facebook

Osim toga, posetioci su bili u prilici da degustiraju i razne vrste sireva, proizvoda od mangulice i delikatesnih pašteta, a da bi piknik bio potpun mogli su da se kupe i burgeri, peciva, kao i ručno rađeni sladoledi i slatkiši.

Ovo je bila odlična prilika za uživanje cele porodice na vinskom pikniku u predivnoj prirodi tokom poslednjih dana leta.

Foto: Facebook

Važno je napomenuti i da je ovogodišnja manifestacija organizovana uz velike mere opreza. Vinski štandovi su bili postavljeni na razdaljini od po 10 m, a posetioci su usmeravani kako bi se održala i fizička distanca. Takođe, primenjene su sve i druge neophodne epidemiološke mere, koje su omogućile maksimalnu bezbednost posetilaca.

Foto: Marija Jovanović


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
4
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
1
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
10
Zanimljivo
korisno korisno
9
korisno
okej okej
8
okej
divno divno
7
divno
Predivno Predivno
7
Predivno
Super Super
7
Super
Marija Jovanović
Po struci sam profesor srpskog jezika i književnosti. Volim putovanja, svoje prijatelje, kafu i dobru muziku, koja se obično uklapa sa dobrim vinom. Večiti sam optimista i uvek spremna za druženje i avanturu. Za sebe volim da kažem da sam veliki hedonista koji zna da uživa u malim stvarima.