Izvođenjem performansa Sočna tragedija Jovane Grujić, Dodir Mione Petrović i Da ne prestanem nikad, neću nikad prestati Bisere Dimčeve, 28. januara je zatvorena multimedijalna izložba Otelotvorenje/ Embodiment studenata Instituta za umetničku igru koju je tokom tri dana u Muzeju grada Beograda pogledalo više stotina posetilaca.

U okviru trodnevne izložbe su prikazana 27 rada u formi fotografija, video radova, instalacija, performansa, kao i uživo realizovanih koreografija.

U inspirativnom prostoru Muzeja grada Beograda, kroz njegove hodnike, na njegovim zidovima i u njegovim prostorima promiču trenuci razmišljanja, osujećenosti, radosti, tuge, beznađa, nalaženja i lutanja, ushićenja – otelotvoreni kroz radove studenata Instituta za umetničku igru.

Postavka će nakon ukidanja vanrednih mera gostovati u Sloveniji i Hrvatskoj.

Foto: Aleksandar Milošević


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
3
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
10
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
9
Zanimljivo
korisno korisno
8
korisno
okej okej
7
okej
divno divno
6
divno
Predivno Predivno
5
Predivno
Super Super
10
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.