Novembarski repertoar je spreman i donosi više od 20 izvođenja vaših omiljenih komada u galaksiji legendarnih trenutaka!

Početkom novembra biće odigrane Hipnoza jedne ljubavi, Voz, Klaustrofobična komedija, Tre sorele, a 11. novembra premijerno će biti izveden komad zasnovan na Knjizi o Milutinu, Danka Popovića, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi.

Nakon reprize 12. novembra, nova predstava reditelja Egona Savina koji radi i adaptaciju teksta, biće na repertoaru u još dav termina – 18. i 19. novembra. Scenografiju za ovu predstavu radiće Vesna Popović, a muziku Bora Dugić.

Tri termina rezervisana su i za Osamu-Kasabu u Njujorku – 20, 21. i 24.11. kao i za Tre sorele koje su na repertoaru 8, 17. i 28.11.

Hipnoze jedne ljubavi, Klaustrofobična komedija, Feliks, Berači snova, Voz, Ljubav u Savamali imaće u novembru po dva izvođenja.

Radno vreme blagajne je od 12 do 18 časova radnim danima, odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave. Već petu godinu vam obezbeđujemo i najjednostavniju, najbržu i sigurnu onlajn kupovinu ulaznica preko sajta pozorišta!

Zbog pravila epidemiološke bezbednosti i dalje važe posebna pravila rasporeda sedenja u sali. Kupovinom neparnog broja karata, odnosno kupovinom jedne karte kod spojenih mesta, automatski blokirate i mesto do vas.

U cilju zaštite zdravlja i međusobne brige, a u skladu sa epidemiološkom situacijom, prilikom dolaska u pozorište, neophodno je poštovati preventivne mere – nošenje maske, merenje temperature, dezinfekcija ruku i obuće.

Foto: Jakov Simovic


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
8
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
5
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
4
Zanimljivo
korisno korisno
3
korisno
okej okej
2
okej
divno divno
1
divno
Predivno Predivno
10
Predivno
Super Super
5
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.