Nakon što je krajem aprila Instagram profil Zvezdara teatra hakovan, sve molbe i zahtevi upućeni timu za korisničku podršku ove društvene mreže, na žalost, nisu urodili plodom. Skoro dva meseca je trajala borba da se zvanični profil pozorišta sa 35 hiljada pratilaca vrati u nadležnost Zvezdarinih administratora.

Iako je nakon hakovanja usledila javna ponuda prodaje profila na crnom tržištu, Instagram tim nije imao sluha za molbe koje su im upućene. Slučaj je odmah prijavljen i Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, kom je podneta prijava.

„Do danas nismo dobili nijedan konkretan odgovor ni sa jedne strane. Uprkos svim poteškoćama, velika želja i potreba da komuniciramo sa našom publikom i u ovom delu naše zejedničke galaksije, su nas motivisale da krenemo iznova. Pokrenuli smo novi profil pod starim imenom @zvezdarateatar, gde će kao i ranije moći da se dođe do svih informacija u vezi sa radom pozorišta, predstavama, repertoarom, premijerama, novostima“, ističu u Zvezdara teatru.

Zvezdara je svoje profile na društvenim mrežama pokrenula pre pet godina, uporedo sa redizajnom vizuelnog identiteta pozorišta, pokretanjem novog sajta i onlajn prodaje.

Foto: Promo


Kako ti se svideo tekst?

Ne razumem Ne razumem
9
Ne razumem
Ne sviđa mi se Ne sviđa mi se
6
Ne sviđa mi se
Zanimljivo Zanimljivo
5
Zanimljivo
korisno korisno
4
korisno
okej okej
3
okej
divno divno
2
divno
Predivno Predivno
1
Predivno
Super Super
6
Super
Kulturni kišobran
Kulturni kišobran je nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.